Συνεντεύξεις


Συζητήσεις, κουβέντες με κάποιους που έχουν κάτι να πουν, για εκείνους που θέλουν κάτι να ακούσουν



Γιώργος Χαρβαλιάς: ο Ξεχωριστός Δάσκαλος (06.04.2010) PDF Print E-mail

Η συζήτηση με έναν λειτουργό της ανώτατης εκπαιδευτικής βαθμίδας είναι εκ των πραγμάτων ενδιαφέρουσα. Όταν μάλιστα αυτός ο λειτουργός έλκει τις ρίζες αλλά και τον κορμό της γνώσης του από τις Τέχνες τότε αποκτά επιπλέον ενδιαφέρον.

Bρεθήκαμε με τον πρύτανη της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, Γιώργο Χαρβαλιά κουβεντιάζοντας κυρίως για το αντικείμενό του. Ακούσαμε τις απόψεις του, αφουγκραστήκαμε τις ανησυχίες του.

Σαν άνθρωπος της τέχνης ή καλύτερα των τεχνών ο πρύτανης έχει πυκνό λόγο, αγαπημένες λέξεις και σαν πρώτη εντύπωση θαρρείς ότι δεν απαντά ευθέως. Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Αυτό που ισχύει είναι ότι χρειάζεται περισσότερο προσοχή από το σύνηθες για να παρακολουθήσεις το μεστό του λόγο και την καλλιτεχνική του ψυχή.

Read more...
 
O Carlos Sainz, το Dakar, και το WRC (28.01.2010) PDF Print E-mail

Λίγα 24ωρα μετά την επιστροφή στη Μαδρίτη, έπειτα από την μεγάλη περιπέτεια και την νίκη του στο 32ο Dakar, ο Carlos Sainz μίλησε για την τελευταία του επιτυχία στην Λατινική Αμερική, στο παρελθόν αλλά και στο μέλλον του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλυ. Αναφέρθηκε ακόμα, στα δικά του σχέδια για το μέλλον, αλλά και στην άλλη μεγάλη του αγαπημένη, τη Ρεάλ Μαδρίτης.


- Carlos, καλημέρα και συγχαρητήρια για την νίκη σου στο 32ο Dakar.

- Ευχαριστώ πάρα πολύ

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 3 Next > End >>

Page 3 of 3