...στην μνήμη του Νότη - (Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016) PDF Print E-mail

O Νότης Γιαγνίσης είχε κοσμήσει τουλάχιστον μια φορά το εξώφυλλο του Car and Driver. Πριν από 19 χρόνια (τ.95 Οκτώβριος '97), όταν πολύ πρόθυμα είχε συμμετάσχει στην πρώτη 24ωρη δοκιμασία που διοργανώθηκε στην Ελλάδα από το περιοδικό.
Στο σημείωμά μας, είχαμε αναφέρει:

«Γεννήθηκε το '54. Άρχισε να συμμετέχει στους αγώνες το '73 σε χωμάτινα ράλυ. Έχει συμμετάσχει σε 19 Ακρόπολις, πετυχαίνοντας 11 τερματισμούς. Όσες φορές τερμάτισε, κέρδισε την κατηγορία του! Από το '90 έως το '95 κατέκτησε δυο φορές την πρώτη και τρείς φορές την δεύτερη θέση στην κατηγορία Ν. Στις διακρίσεις του περιλαμβάνεται και ένα πρωτάθλημα 4Χ4.»

Ο Νότης από τις 14 Σεπτεμβρίου δεν είναι ανάμεσά μας. Εγκατέλειψε την ματαιότητα του κόσμου μας, ταλαιπωρημένος στα 62 του χρόνια. Τότε που ίσως να ψιθύρισε τους στίχους της  ποιήτριας από το «Διθέσιο» 
«Α, ρε, χρόνε αλήτη / π' ανθρώπους κι αγάπες σκορπάς / Μη με φέρνετε σπίτι / τ' ακούς, κάπου αλλού να με πας»
Ήταν ένας άνθρωπος ήσυχος, ευγενής που δεν έχανε τούτα τα χαρακτηριστικά στην ένταση του αγώνα. Και οι αγώνες του έδειξαν πηγαίο ταλέντο, υψηλή ταχύτητα και μεγάλη τόλμη.
Η εικόνα του Τάσου Αρωνίτη είναι από το ράλυ ΕΛΠΑ του '92. Κάθιδρος μόλις έχει φτάσει στο service μετά την Πλανά. Σε εκείνον ρον αγώνα, ολοκλήρωσε στην 7η θέση της γενικής και στην 2η της κατηγορίας Ν.